U okviru distribucije proizvoda matične kuće TKI Hrastnik d.d., značajan rast prodaje beleže programi sredstava za profesionalno pranje veša, i distribucija praškastih deterdženata za pranje veša, i horeca programa.

• Tečna sredstva za profesionalno pranje veša koja se doziraju automatski preko sistema

Bravo Rapid Clean (tečni alkalni deterdžent)  Specijalni, koncentrovani tečni deterdžent, koji garantuje dobre rezultate pranja nezavisno od tvrdoće vode.

Bravo odstranjivač tvrdkokornih mrlja (pojačivač pranja) Za odstranjivanje tvrdokornih fleka od belančevina.

Bravo PER (belilo)  Primereno je za sve vrste tekstila, osim vune.

Belko (belilo i dezinfekcija) Bazično  sredstvo za beljenje i dezinfekciju belog veša na bazi hlora. BIOCIDNI PROIZVOD (registrovan).

Bravo Bel Per 15 (belilo i dezinfekcija)  Tečno sredstvo za izbeljivanje i dezinfekciju belog i šarenog veša, na bazi kiseonika. BIOCIDNI PROIZVOD (registrovan).

Jolly omekšivač za veš (oplemenjivač) Omekšivač za veš koji poseduje antistatičko dejstvo. Skraćuje vreme sušenja i omogućava lakše peglanje.

Bravo B & F (tečni enzimski deterdžent) Upotrebljava se za odstranjivanje krvi i masnoća na vešu u bolnicama i javnim ustanovama.

Bravo Tenzid za Belo (pojačivač pranja) Emulzijski deterdžent za odstranjivanje svih vrsta nečistoća. Ima najmanje 22% površinski aktivne materije.

Komplex F (omekšava vodu) Sredstvo za vezivanje jona zemno-alkalnih i teških metala pri pranju u tvrdoj vodi.

Bravo Finish (neutralizacija veša) Reguliše pH veša i vode u zadnjem ispiranju.

Bravo Energy (odmašćivač) Specijalni tečni deterdžent za pojačavanje efekata pranja kod jako uprljanih tkanina od pamuaka, lana, sintetike i mešavine sintetike. Specijalno se upotrebljava za pranje radnih odela.

• Praškasti deterdženti za pranje veša i omekšivači

Bravo Plus  Univerzalni bezfosfatni praškasti deterdžent vrhunskog kvaliteta za pranje i negu svih vrsta tekstila. Obogaćen je enzimskim preparatima za uklanjanje svih vrsta prljavštine. Dobro se ispira i neguje rublje. BRAVO PLUS je obogaćen enzimskim preparatima za uklanjanje svih vrsta mrlja i naročito je pogodan za mašinsko pranje veša u zdravstvu, ugostiteljstvu i prehrambenoj industriji. Pranje na temperaturama: 30, 40, 60 i 95 °C. Pakovanje 10 kg.

Megamax 3 Phases Univerzalni deterdžent bez fosfata, za mašinsko i ručno pranje veša, na temperaturama od 30°C, 40°C, 60°C, 95°C.  Preporučuje se za pranje svih vrsta obojenih i belih tkanina (pamuk, lan, sintetika, mešavina sintetike i dr.) Pakovanje 0,4; 3; 10; 12 kg

Jolly Lemon  je nefosfatni univerzalni deterdžent za mašinsko pranje rublja, pri 30, 40, 60 i 95 °C. Sadrži mešavinu surfaktanata, omekšivača i nečistoća protiv ponovnog taloženja, sredstava za izbeljivanje, punila, optičkih belila, enzima i esencijalnih ulja. Koristi se za mašinsko i ručno pranje veša u domaćinstvu i industriji. Pogodan je za pranje svih vrsta tkanina (prirodnih, sintetičkih) i za obojene i neobojene tkanine. Pakovanje 3 kg.

Trix Univerzalni deterdžent za mašinsko i ručno pranje veša, na temperaturama od 30°C, 40°C, 60°C, 95°C.  Pakovanje 3; 10 kg

MEGAMAX omekšivač za veš je vodena emulzija površinski  aktivnih komponenti koje deluju antistatički, smanjuju vreme sušenje odeće i olakšavaju peglanje. Posle upotrebe MEGAMAX omekšivača za veš rublje je mekano i prijatno  miriše. Mirisne note za pakovanje 1/1: Gentle touch – beli, Sweet summer – plavi, Spring breeze – zeleni i Pink paradise – roze. Pakovanje 1 l, 20 kg.

• Pomoćna sredstva za uklanjanje fleka na vešu

Bravo OG uklanja fleke od gume. Pakovanje 500 ml, sa raspršivačem.

Bravo UNI uklanja fleke od belančevina, trave. Pakovanje 500 ml, sa raspršivačem.

Bravo P uklanja fleke od masnoća i ulja) Pakovanje 500 ml, sa raspršivačem.

Bravo Rusty uklanja fleke od rđe. Pakovanje 1.000 ml, sa raspršivačem.